Prifora Start Menu interactief overzicht

Selecteer een menu knop voor meer informatie over dit onderwerp.

Diashow

Het afspelen van diashows houdt plezierige en gedenkwaardige momenten levend. Een diashow selecteren en starten is eenvoudig! Om te stoppen raakt u het scherm aan. De aantrekkelijkheid van een Diashow hangt af van de beschikbaarheid van Afspeellijsten.

Video Audio Chat

Een gesprek starten met een contactpersoon of een groep is eenvoudig. Een melding waarschuwt u wanneer u inkomende video- of audio-oproepen hebt gemist. Een chatsessie starten met een Contact of een Groep is eenvoudig.

Contacten

Alle leden van uw privé community worden georganiseerd in Contacten. U kunt ook groepen samenstellen met 1 of meer contacten. Bij het toevoegen van een nieuw Contact zijn deze gegevens minimaal nodig: het mobiele nummer, gebruikersnaam, voor- en achternaam.

Agenda & Kalender

In de Agenda kun je al je geplande activiteiten instellen en beheren: met leden van je privégemeenschap, maar ook elke andere afspraak of activiteit kan ook worden ingesteld! Het Agenda-menu biedt een aantal functies, b.v. het versturen van een uitnodiging voor een ingestelde activiteit, activeer een herinneringssignaal.

Service

Onder service vindt u praktische gebruiksinformatie en instellingen, een uitgebreide handleiding per functie, veel gestelde vragen (FAQ), informatie over uw account en hoe u contact kunt maken met de afdeling klantenservice. De shop functie biedt de mogelijkheid tot het kopen van een Home Station en een keuze uit 3 verschillende abonnementen.

Bel Nu

U kunt een contactpersoon selecteren voor een snel videogesprek: slechts 1 druk op de knop Bel Nu op de startpagina zorgt voor de verbinding! Regelmatig contact met b.v. uw verzorger wordt zo gemakkelijk.

Weer

Het actuele weer en de weersverwachting van uw locatie wordt weergegeven in Weer op de startpagina. Het weer van de huidige locatie wordt standaard weergegeven zodra er een wifi-verbinding tot stand is gebracht. Bij uw keuze van een 2e locatie wordt ook het actuele lokale weer en de weersverwachting van deze locatie weergegeven.

Klok

De actuele tijd van uw locatie wordt weergegeven in Klok op de startpagina. De huidige locatie wordt standaard ingesteld zodra er een wifi-verbinding tot stand is gebracht. Een tweede locatie kunt u zelf selecteren, welke dan ook de lokale tijd van die locatie zal weergegeven.